Λίγο πριν την Άνοιξη ήλθε η βροχή να ποτίσει τους κατοίκους της Έδεσσας καθώς και πολλούς επισκέπτες από πολλές πόλεις της Ελλάδας για να τους λούσει από κέφι και θαυμασμό.

Όλη η πόλη πυρετωδός εργάστηκε σχεδόν όλον τον χρόνο και έβγαλε ένα αριστουργηματικό αποτέλεσμα που απολαύσαμε και μείναμε καταευχαριστημένοι από αυτήν την ωδή προς την Άνοιξη.

Τις ευχαριστίες μας προς όλους τους συντελεστές, τους διοργανωτές, εθελοντές και φυσικά στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν σε όλο το τριήμερο με τα διάφορα event για μικρούς και μεγάλους.

Όπως το 1955 όπου άρχισαν τα Ανθεστήρια δειλά-δειλά με εμπνευστή τον τότε Δήμαρχο Έδεσσας κο Βασιλειάδη και πρωτεργάτες το ζεύγος Σαγιαξή-Δελάκη με λίγα άρματα για να διατρανωθεί και να γίνει γνωστό στα πέρατα του κόσμου λίγα χρόνια έπειτα έτσι και πέρυσι αρχίσαμε δειλά-δειλά με την σημερινή παρουσίαση να μας εντυπωσιάζει.

Το κέφι, η διασκέδαση, ο χορός, η ομορφιά είναι μερικά από τα βιώματα που έχουμε να θυμόμαστε από τη σημερινή ημέρα.

Η παρακαταθήκη που αφήνει η μέρα είναι η χαρά της συνεργασίας όλης της πόλης για την επίτευξη ενός στόχου.

Ευχαριστούμε επίσης την τροχαία και την αστυνομία της πόλης, φυσικά τους χορηγούς και τις επιχειρήσεις όπου χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή και τέλος τη μοναδική πόλη μας, την Έδεσσα, που έχουμε την πολυτέλεια να μας φιλοξενεί και να μας ανέχεται τόσα χρόνια…