Σε μια πανέμορφη γωνιά της πόλης μας ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκου Πέτρος άνοιξε το νέο του κατάστημα στην οδό Φλωρίνης 35 σε έναν χώρο με πολύ ωραίο design ευρύχωρο και ευχάριστο service.

Για τους φίλους του Moto GP και για όσους δεν διαθέτουν OTE TV μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Moto GP στο Svouras The Gourmet Coffee όπου είναι κι επίσημος χορηγός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας απολαύσαμε τον μπλέ Hausbrandt Gourmet με έντονο άρωμα, πολύ γευστικός καφές, ανεπανάληπτος και μοναδικός στην πόλη μας!

Το προσωπικό πολύ ευχάριστο και ευγενικό με γνώση, εμπειρία, αλλά και πολύ μεράκι, φτιάχνουνε τον καφέ σας, όπως ακριβώς τον προτιμάτε.

Στο κατάστημα να δοκιμάσετε τις λαχταριστές, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες ταψιού με χωριάτικο φύλλο και σφολιάτες από χειροποίητη ζύμη από προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Διαθέτει επίσης μπάρες ενέργειας, Κρύα σάντουιτς, Βαρελίσια μπύρα, μεγάλη κάβα από ποτά και σβουροκαταστάσεις με πλούσιους μεζέδες!

Απολαύστε φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση με τις γρήγορες υπηρεσίες delivery που διαθέτουνε στο κατάστημα Svouras The Gourmet Coffee.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά από τις 6 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ στα τηλεφωνά : 6980305888 whats up και στο σταθερό 2381023888 για γρήγορο delivery στη δουλειά, στο γραφείο ή στο σπίτι.