Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Σάκη Βόλτση,Παναγιώτη Αβραμίδη,Βαγγέλη Μεταξά,Βασίλη Πούπη,Δημήτρη Σφέτκο,Αρσένη Σίσκο και Αλέξανδρο Τσιτσάγκα.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και οι 7 ποδοσφαιριστές μίλησαν αποκλειστικά στο edessaikos.gr δηλώνοντας τα εξής.

Σάκης Βόλτσης : Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμα μια χρονιά,ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας που δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εγώ με την σειρά μου θα βάλω τα δυνατά ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.

Παναγιώτης Αβραμίδης : Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση μου με την ομάδα του Εδεσσαικού…Εύχομαι να μας πάνε όλα κατ’ευχήν την νέα σεζόν,να είμαστε όλοι υγιείς πρώτα από όλα και να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους μας που θα είναι υψηλότεροι από την περασμένη χρονιά.

Βαγγέλης Μεταξάς : Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώθηκε η συνεργασία μου με τον Εδεσσαικό για 7η συνεχή χρονιά.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύονται τόσα χρόνια στην ομάδα.Από την πλευρά μου έχω να διαβεβαιώσω ότι θα πράξω ότι καλύτερο μπορώ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτο για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας.

Βασίλης Πούπης : Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για 5η χρονιά στην ομάδα και για τρίτη χρονιά με την σημερινή διοίκηση που στα δύσκολα μου στάθηκε δίπλα μου… Με τέτοια διαχείριση είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πάει εκεί που της αξίζει δηλαδή στις επαγγελματικές κατηγορίες! Και εμείς από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε και να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας!

Δημήτρης Σφέτκος : Χαρούμενος για την ανανέωση,συμφωνήσαμε σε όλα με την διοίκηση.θα δώσω ότι έχω και δεν έχω στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

Αρσένης Σίσκος : Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε.Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Εύχομαι οι στόχοι της ομάδας αλλά και οι ατομικοί μου να πραγματοποιηθούν.

Αλέξανδρος Τσιτσάγκας : Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Εδεσσαΐκο. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.