Την αγάπη και το ενδιαφέρον του για την Έδεσσα και την ευρύτερη αθλητική οικογένεια της πόλης, πέραν του ποδοσφαίρου, απέδειξε έμπρακτα και για πολλοστή φορά προχθές ο επίτιμος πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Κώστας Σταυρόπουλος, προσφέροντας ένα σεβαστό ποσό στην ομάδα χάντμπολ του Αερωπού ως επιβράβευση για την εξαιρετική φετινή της πορεία τόσο στο πρωτάθλημα (6η) όσο και στο Κύπελλο (Φάιναλ φορ).

Το πόσό αυτό μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα μοιραστεί εξ ολοκλήρου από τη Διοίκηση του Αερωπού στους παίκτες της ομάδας, που είναι από τους πιο χαμηλά αμοιβόμενους στην Α`1, αλλά διαθέτουν ταλέντο και ψυχή. Για τις πιο μεγάλες αγωνιστικές υπερβάσεις, με τελευταίο παράδειγμα τη νίκη στις αρχές Μαΐου επί της “Ευρωπαίας” και υποψήφιας πρωταθλήτριας ΑΕΚ.
Από την πλευρά του ο επίσημος Αερωπός ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σταυρόπουλο και οι διοικούντες τον διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν το παν ώστε να παραμείνει η ομάδα στο ίδιο υψηλό επίπεδο με το φετινό και να διαφημίζει την πόλη με τις επιτυχίες της σε ολόκληρο το πανελλήνιο!