Σήμερα κατέθεσα μία πρόταση στον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Πρόεδρο ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, ευχόμενος να την αγκαλιάσουν και να την υλοποιήσουν άμεσα.

Επειδή νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να δείξουμε με δυναμικό τρόπο την αντίθεσή μας στην εκχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, πιστεύω πως οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που καταδικάζουν τη διαφαινόμενη συμφωνία είναι προς την θετική κατεύθυνση, αλλά ίσως δεν είναι αρκετές για να διατρανώσουμε το μέγεθος της οργής και της αγανάκτησής μας.
Προτείνω λοιπόν να οργανωθεί κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και όλων των Δημοτικών Συμβουλίων της Κεντρικής Μακεδονίας σε χώρο που να είναι ικανός να μας χωρέσει όλους, π.χ. το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και στην έκδοση κοινού ψηφίσματος διαμαρτυρίας. Στη συνέχεια προτείνω να πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας όλων των συμμετεχόντων προς το Υπουργείο Βόρειας Ελλάδας και παράδοση του ψηφίσματος διαμαρτυρίας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
Ο αγώνας για τη διαφύλαξη του ιερού ονόματος της Μακεδονίας δεν σταματάει…