Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κλοπή, αντίσταση και πλαστογραφία Συνελήφθη χθες (6 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών Αρχών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης οχήματος. Ο 37χρονος εντοπίσθηκε να οδηγεί κλεμμένη μοτοσυκλέτα στην οποία είχε τοποθετήσει πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, ενώ προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψή του απωθώντας τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη χθες (6 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ποροΐων, 46χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών, για ζωοκτονία.
Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (6 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαπές ηλικίας 45 και 71 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσαν μέσα σε χώρο καταστήματος μία τσάντα 71χρονης, με το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ. Μέρος του χρηματικού ποσού εντοπίσθηκε στην κατοχή της 45χρονης και αποδόθηκε στην παθούσα.
Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή και απόπειρα κλοπής Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών ηλικίας 52 και 48 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (5 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, προσέγγισαν 82χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα προσπάθησαν με την ίδια μέθοδο να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό και από άλλο ηλικιωμένο ημεδαπό σε περιοχή των Σερρών, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.