Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (7 Ιουνίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 62 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε. Σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν, συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 14,5 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (7 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 19 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, παραβίασαν κατάστημα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και διάφορα προϊόντα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (7 Ιουνίου 2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 39χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για απόπειρα κλοπής.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη σήμερα (8 Ιουνίου 2018) πρώτες πρωινές ώρες στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Προμαχώνα, 49χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα και να μεταφέρει σε όχημα, συνολικά 210 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.