Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (8 Ιουνίου 2018) το πρωί στους Ευζώνους από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 40χρονος αλλοδαπός, διότι διαπιστώθηκε στο ρυμουλκούμενο φορτηγού οχήματος που οδηγούσε, να επιβαίνουν 8 αλλοδαποί, από τους οποίους ένας ανήλικος, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Όπως προέκυψε τα παραπάνω άτομα επιβιβάσθηκαν στο όχημα το οποίο εισήλθε στη χώρα μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ενώ το παραπάνω φορτηγό με το ρυμουλκούμενο κατασχέθηκε.

Συλλήψεις για νοθευμένο λάδι

Συνελήφθησαν χθες (8 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 33χρονος και 31χρονη, ημεδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός τους, βρέθηκαν 52 δοχεία που περιείχαν συνολικά 260 λαδιού αμφιβόλου ποιότητας που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο, τα οποία διέθεταν προς πώληση με την ετικέτα «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο», χωρίς να κατέχουν σχετική πιστοποίηση και άδεια αρμόδιας Αρχής. Τα παραπάνω δοχεία λαδιού κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Εξιχνίαση κλοπών
• Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάιο σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από όχημα 50χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, καθώς και τραπεζική κάρτα, την οποία χρησιμοποίησε κάνοντας ανάληψη χρηματικού ποσού 2.250 ευρώ και συναλλαγές σε καταστήματα ύψους 1.700 ευρώ.
• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (7 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι, μπήκε παράνομα σε οικία σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε σκεύη και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ.
• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 65χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2017 αφαίρεσε στην Κατερίνη, ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.