Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη προχθές (16 Ιουνίου 2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 37χρονος ημεδαπός, καθώς το πρωί της ίδιας μέρας διέρρηξε είσοδο καταστήματος ιδιοκτησίας 49χρονου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπών

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το βράδυ της 23 προς 24 Νοεμβρίου 2017 ενεργώντας μαζί με άγνωστους συνεργούς του, αφαίρεσαν όχημα το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησαν για να θραύσουν την είσοδο περίφραξης επιχείρησης. Από το εσωτερικό της επιχείρησης αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία αξίας 2.595 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Το παραπάνω κλεμμένο όχημα βρέθηκε ολοσχερώς καμένο την 31 Νοεμβρίου 2017 σε περιοχή των Σερρών.

• Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σε βάρος 16χρονης ανήλικης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσε το προηγούμενο διάστημα από 2 οικίες το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ αποπειράθηκε να εισέλθει σε άλλη μια οικία, χωρίς να τα καταφέρει. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 40χρονου πατέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Χθες (17 Ιουνίου 2018) και ώρα 20.45 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 57χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.