Συλλήψεις για κλοπή και απόπειρα κλοπών

• Συνελήφθη χθες (21 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 21χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα τα ξημερώματα, διέρρηξε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και 3 ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το ίδιο διάστημα προσπάθησε να αφαιρέσει μία σταθμευμένη μοτοσυκλέτα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

• Συνελήφθη χθες (21 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 41χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας διέρρηξε την οικία 66χρονης ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.
Εξιχνιάσεις κλοπών και απάτης

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τον περασμένο Μάιο διέρρηξε όχημα 71χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό του 2 τραπεζικές κάρτες, τις οποίες χρησιμοποίησε πραγματοποιώντας αναλήψεις συνολικού χρηματικού ποσού 1.440 ευρώ, από ΑΤΜ τραπεζικού υποκαταστήματος σε περιοχή της Ημαθίας.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονης, 21χρονης και 36χρονου, όλοι τους ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (21 Ιουνίου 2018) οι δύο γυναίκες μπήκαν παράνομα σε οικία 56χρονης ημεδαπής σε περιοχή των Σερρών και αφού αφαίρεσαν δύο κοσμήματα, διέφυγαν με όχημα όπου τους ανέμενε ο συνεργός τους.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάρτιο χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα 60χρονου ημεδαπού, πραγματοποίησε αναλήψεις συνολικού χρηματικού ποσού 420 ευρώ, από ΑΤΜ τραπεζικού υποκαταστήματος σε περιοχή της Ημαθίας.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθη χθες (21 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε χώρο λαϊκής αγοράς, διαπιστώθηκε να κατέχει με σκοπό την πώληση, 141 πακέτα τσιγάρων και 9 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και τα οποία κατασχέθηκαν.
• Συνελήφθη χθες (21 Ιουνίου 2018) το βράδυ στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 55χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα και να μεταφέρει σε όχημα, 40 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.