Εξιχνιάσεις κλοπών

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από τον Ιανουάριο του 2017 έως και τον περασμένο Μάρτιο σε περιοχή της Πέλλας, διέπραξε 9 κλοπές από οικίες και μία κλοπή από κατάστημα, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων εντοπίσθηκε στην οικία του και κατασχέθηκαν.

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, διότι όπως διαπιστώθηκε το προηγούμενο διάστημα προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ, προσέγγισε ηλικιωμένη στην οικία της σε περιοχή της Πιερίας και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ και τρία κοσμήματα.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών ηλικίας 57 και 25 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα μπήκαν σε κατάστημα προσποιούμενες τις πελάτισσες και αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης δύο κοσμήματα συνολικής αξίας 700 ευρώ.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (23 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, για το αδίκημα της μαστροπείας.

• Συνελήφθη χθες (23 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, 44χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη σήμερα (24 Ιουνίου 2018) τα ξημερώματα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 62χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα 97 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.