Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι η εθελοντική αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 στο νέο κτίριο της Περιφέρειας, για τους πυροπαθείς της Αττικής, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Κατόπιν ενημέρωσης από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), για επάρκεια αίματος για τους πυροπαθείς της Αττικής, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε την αναβολή της αυριανής εθελοντικής αιμοδοσίας.

Παράλληλα, συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1, απέναντι από το Λευκό Πύργο) για τους πυροπαθείς της Αττικής, μέχρι την Παρασκευή και κατά τις ώρες 8.30’ το πρωί έως 21.00’.

Υπενθυμίζονται τα είδη που συγκεντρώνονται: νερά και χυμοί, γάλα (συντήρησης εκτός ψυγείου), μπάρες δημητριακών, κράκερ, μπισκότα, κονσέρβες, αφυδατωμένα ζυμαρικά, γάζες, Betadine και Fucidin, κολλύρια, μωρομάντηλα, φυσιολογικοί οροί, κρέμες ή σπρέι για εγκαύματα, πάνες βρεφών και ενηλίκων, ζωοτροφές για οικόσιτα ζώα, καθώς και οποιοδήποτε είδος λευκού θερινού ενδύματος και σανδάλια (σαγιονάρες).