Κλείνουμε σχεδόν δύο χρόνια με αντιδήμαρχο Πρασίνου τον κο Γιάννη Χατζόγλου κι όλα έχουν αλλάξει προς καλύτερο όσον αφορά το Πράσινο και τα πάρκα, τις κλαδεύσεις, την πρόληψη αλλά και την αποψίλωση των πρανών σχεδόν σε όλον τον Δήμο.

Κάθε ημέρα με μεράκι ξυπνάει από το πρωί πρωί και οργανώνει τους ελάχιστους εργαζόμενους του Δήμου για τις αρμοδιότητες που έχει ο καθένας. Με τρεις μόνιμους και 3-4 ακόμη με συμβάσεις (ανάλογα με τις ιδιαίτερότητες και τον φόρτο εργασίας) καταφέρνει πράγματα που άλλοι αντίδημαρχοι με περισσότερους εργαζόμενους δεν τα κατάφερναν καθόλου καλά. Έχει το τσαγανό και με την ευγένεια έχει επιβληθεί σε έναν ρόλο που δύσκολα θα τα κατάφερνε άλλος με τέτοιες ιδιομορφίες και ιδιαιτερότητες που έχει αυτό το πόστο.


Τον συναντήσαμε εν ώρα εργασίας σε καθαρισμούς νεκροταφείων όπου για το συγκεκριμένο θέμα θα έχουμε πληροφορίες όταν έλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο ειδική διάταξη. Στο Σάμαρι συγκεκριμένα βρεθήκαμε, στην εκκλησία όπου οι κάτοικοι με παράπονο μας είπαν με λύπη ότι η εκκλησία τους λειτουργεί μόλις μια φορά τον χρόνο και χρειάζονται οικονομική ενίσχυση όσον αφορά τον συναγερμό του ναού ο οποίος λόγω καιρικών συνθηκών κάηκε! Τα νεκροταφεία έπειτα των παρεμβάσεων των εργαζομένων του Πρασίνου είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς και περιαστικά όλου του χωριού. Σειρά έχουν τα χωριά Κερασιά, Καρρυδιά και ούτω καθεξίς. Κατόπιν της συνέντευξης βρεθήκαμε στο πάρκο Κιουπρί όπου συνεχίστηκαν οι εργασίες με καθαρισμούς από σκουπίδια, μικρά κλαδέματα όπου χρειάζονταν καθώς και αποψίλωση χόρτων διότι με τις πολλές βροχές του Ιουνίου είχαμε μεγάλη έκταση φούντωσης χλόης.

Παραπάνω όλη η συνέντευξη στην κάμερα του edessanews.gr ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιάννης Χατζόγλου!