(ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, ΜΗΛΙΑ, ΝΟΤΙΑ, ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ, ΠΡΟΔΡΟΜΟ-ΝΕΡΟΜΥΛΟ, ΦΙΛΩΤΕΙΑ, ΦΟΥΣΤΑΝΗ, ΙΔΑ)
– ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ολοκληρώθηκε το έργο που αφορούσε στη συντήρηση δημοτικών κτιρίων της Δ.Ε. Εξαπλατάνου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και επισκευής στα κτίρια των Τ.Κ. Θηριόπετρας, Κωνσταντίας, Μηλιάς, Νότιας, Περίκλειας, Προδρόμου-Νερομύλου, Φιλώτεια, Φούστανη και Ίδα.


Στα περισσότερα κτίρια υπήρχε έντονο πρόβλημα με την υγρασία και γι’ αυτό το λόγο αποκαταστάθηκαν οι τοίχοι και στη συνέχεια έγιναν εργασίες ελαιοχρωματισμού, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Επίσης, υπήρχαν φθορές στις στέγες κυρίως λόγω παλαιότητας και γι’ αυτό τοποθετήθηκαν νέα καδρόνια και αντικαταστήθηκαν τα κατεστραμμένα κεραμίδια, όπως και στα δάπεδα.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ανέρχεται σε 11.996,65 ευρώ (με το Φ.Π.Α.).
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Συνεχίζουμε να αποκαθιστούμε την άσχημη εικόνα που επικρατούσε για πολλά χρόνια στα δημοτικά κτίρια. Τα προβλήματα πολλά, όμως με σωστό προγραμματισμό και ιεράρχηση και σε συνεργασία με τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια, ξεκινήσαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε να δίνουμε λύσεις. Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς τη νοικοκυροσύνη. Με λίγα χρήματα, κάνουμε πολλές και αναγκαίες παρεμβάσεις, που έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».