Σύλληψη για πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Αστυνόμευσης με Ποδήλατα του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 19χρονος αλλοδαπός, διότι επιχείρησε να πραγματοποιήσει συναλλαγή σε κατάστημα χρησιμοποιώντας ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μαζί με δύο συνεργούς του, πραγματοποίησαν ακόμη τρεις συναλλαγές σε καταστήματα στην ίδια περιοχή με τη χρήση πλαστών χαρτονομισμάτων, ενώ προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν πλαστά χαρτονομίσματα σε ακόμη δύο καταστήματα. Κατασχέθηκαν 4 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2018) το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 22χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για διακίνηση μεταναστών.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει 3 συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθησαν χθες (6 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 37 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος ιδιοκτησίας του 38χρονου, διαπιστώθηκε να επιτρέπει τη διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου (φρουτάκια), στο οποίο συμμετείχε ο 37χρονος μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Κατασχέθηκαν ο παραπάνω υπολογιστής και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, που βρέθηκε στο κατάστημα.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 31χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα συνολικά 246 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.