Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και πλαστογραφία

Συνελήφθησαν χθες (8 Ιουλίου 2018) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 59 ετών, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ο 24χρονος να μεταφέρει με όχημα τον 59χρονο, ο οποίος επέδειξε στους αστυνομικούς ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλο πρόσωπο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα.

Συλλήψεις για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση

Συνελήφθησαν χθες (8 Ιουλίου 2018) σε περιοχή της Χαλκιδικής στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής, 4 ημεδαποί ηλικίας 40 έως 63 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς διαπιστώθηκε κατά περίπτωση, να έχουν σταθμεύσει τροχόσπιτα και όχημα σε μη οργανωμένο κοινόχρηστο παραλιακό χώρο και να έχουν αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα και σκηνή, με σκοπό την ελεύθερη κατασκήνωση.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

• Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 44χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 50 πακέτα τσιγάρων και 60 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 2 κιλών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

• Συνελήφθησαν χθες (8 Ιουλίου 2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 62 και 61 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 104 πακέτα τσιγάρων και 5 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.