Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης

Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2018) το πρωί στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Καστοριάς, για διακριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Εξιχνίαση κλοπών

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιούνιο, μπήκε παράνομα σε οικία στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσε διάφορα σκεύη αξίας 200 ευρώ, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαπράξει κλοπή στην ίδια οικία.

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 10 Ιουλίου 2018 εισήλθε σε εκκλησία της Κατερίνης και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ περίπου,

Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 29χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα παραβίασε δύο σταθμευμένα οχήματα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, που βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

• Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 26χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα διέπραξε κλοπή ποδηλάτου και κλοπή χρηματικού ποσού από την ταμειακή μηχανή καταστήματος. Στην κατοχή του εντοπίσθηκαν το κλεμμένο ποδήλατο και μέρος του χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, 50χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 3 μηνών, για κλοπή, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ναρκωτικών και ενδοοικογενειακή βία.