Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθη χθες (16 Ιουλίου 2018) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ανήλικος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές το πρωί μαζί με 2 ακόμα ανήλικες ημεδαπές, διέρρηξαν παράθυρο οικίας 62χρονου στις Σέρρες και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ και διάφορα κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

• Συνελήφθη χθες (16 Ιουλίου 2018) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 44χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, μπήκε σε κατάστημα στις Σέρρες και αφαίρεσε το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο βρέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Εξιχνιάσεις κλοπών

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 23 Μαΐου 2018 αρχικά αφαίρεσαν Ι.Χ.Φ. όχημα και στη συνέχεια πήγαν σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας Σερρών και διέρρηξαν την είσοδο καταστήματος, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το κλεμμένο όχημα, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 10 Ιουλίου 2018 διέρρηξε το παγκάρι Ιερού Ναού στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
• Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανήλικων γυναικών ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 25 Μαΐου 2018 αφαίρεσαν την τσάντα από 76χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα.