Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (18 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 73χρονος ημεδαπός, διότι σε αγροτική περιοχή διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον στην οικία του κατείχε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 309 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (18 Ιουλίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 ετών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης.

• Συνελήφθη χθες (18 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 42χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (18 Ιουλίου 2018) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 19 ετών και δύο ανήλικες ημεδαπές, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού πλησίασαν 67χρονη ημεδαπή και της αφαίρεσαν μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.