Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη σήμερα (26 Ιουλίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 47χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των βουλγαρικών Αρχών, για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και απάτη.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (25 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, 58χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ξάνθης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονης και 21χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 20 Ιουλίου 2018 αφαίρεσαν από κατάστημα στην πόλη των Σερρών, δοχεία με ελαιόλαδο συνολικής αξίας 980 ευρώ.

Σύλληψη για παρεμπόριο

Συνελήφθη χθες (25 Ιουλίου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, 68χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει έμφορτα σε όχημα και να διαθέτει προς πώληση συνολικά 898 τεμάχια ειδών ένδυσης, στερούμενος νόμιμων παραστατικών και άδειας από την αρμόδια Αρχή. Τα παραπάνω προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία, ενώ σε βάρος του 68χρονου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (25 Ιουλίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 21χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση σε χώρο λαϊκής αγοράς, 740 πακέτα τσιγάρων και 12 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα παραπάνω λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 21χρονου.