Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (5 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 44χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες συνολικά 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 120 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 100 σπόροι κάνναβης και 30 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (5 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.799 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου. Επίσης κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των λαθραίων τσιγάρων.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (5 Ιουλίου 2018) το πρωί στην Πιερία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 23χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Μυτιλήνης για ληστεία.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 25 Μαΐου 2018 αφαίρεσε τραπεζική κάρτα ανάληψης από χώρο που διέμενε 19χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια πραγματοποίησε διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ, αποσπώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (5 Ιουλίου 2018) το πρωί στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 39χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών, για κλοπή και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Οι συνεχείς έλεγχοι των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (5 Ιουλίου 2018) στον Προμαχώνα, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

• 66χρονος ημεδαπός καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα συνολικά 2 κιλά 180 γραμμάρια καπνό και 24,2 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
• 2 αλλοδαποί ηλικίας 23 και 25 ετών, καθώς είχαν εισάγει και μετάφεραν από κοινού σε όχημα που επέβαιναν, 8 δοχεία με συνολικά 160 λίτρα πετρέλαιο, χωρίς να καταβληθούν οι νόμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω αλκοολούχα ποτά, καύσιμα και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν.