Συνεχίζονται οι μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών για την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι και φιλοδοξοι, απέκτησαν έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα σε Β’ και Γ’ Εθνική, τον 34χρονο Χρήστο Καραγιάννη.

Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίστηκε σε πάρα πολλές ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής με πάνω απο 120 γκολ σε επαγγελματικές κατηγορίες.
ο Καραγιάννης ανακυρήχθηκε 2 φορές πρώτος σκορερ της Γ’ εθνικής ενω πάντα ήταν στο τοπ 5 των σκορερ όλων των κατηγοριών που αγώνιστηκε.

Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ σημαντική μεταγραφή που ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την γραμμή κρούσης του ΑΣ Γιαννιτσά.

Ο Χρήστος Καραγιάννης 34 ετών 6-12-83 επιθετικός και ικανός σκόρερ αποτελεί παίκτη του ΑΣ Γιαννιτσά μια που ήταν βασικός στόχος της ομάδος.
ο Συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε πάρα πολλές ομάδες στην πλούσια καριέρα του. Για την ιστορία, ο Καραγιάννης έχει αγωνιστεί σε Αετό Σκύδρας, Βέροια, Προοδευτική, Αναγέννηση Γιαννιτσων, Καβάλα, Εορδαϊκό, Παναχαϊκή, Κασσιώπη, Τρίκαλα, Τύρναβο, Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλων Κρύας Βρύσης και πέρσι απο τον Ιανουάριο σε Κρόνο Αργιράδων (Κέρκυρα ) που βοηθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βγει στην Γ’ εθνική με 10 γκολ σε 2,5 μήνες

Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Σ Γιαννιτσά σε δηλώσεις του, τόνισε τα εξής:

«Έρχομαι στον ΑΣ Γιαννιτσά αποδεχόμενος την πρόταση για συνεργασία με σκοπό να συμβάλλω στην υλοποίηση των στόχων της νέας μου ομάδος που είναι η πολύ καλή παρουσία στη Γ΄ Εθνική. Ο πρόεδρος με έπεισε για τό όραμα του, στη νέα ομάδα μιας μεγάλης Πόλης τα Γιαννιτσά και τους στόχους της ομάδος. Είμαι άνθρωπος συζητήσιμος, με όραμα για την ομάδα και θα βοηθήσω τα μέγιστα στην πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται.”