Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης και εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθησαν χθες (16 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 24 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Επιπλέον, σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Χαλκίδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, απείθεια, εξύβριση και απειλή.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (16 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 35χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα αφαίρεσε από την κατοχή 65χρονης μία τσάντα με χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σχηματισμός δικογραφίας για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 26χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Ειδικότερα, τον περασμένο Απρίλιο σε περιοχή της Πιερίας, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς όχημα το οποίο είχε εγκαταλείψει ο 26χρονος και στο οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα έναντι χρηματικής αμοιβής, 10 αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.