Συλλήψεις για απάτη και παραβάσεις του αγορανομικού κώδικα

Συνελήφθησαν χθες (3 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας και του Τμήματος Τροχαίας Έδεσσας, 2 ημεδαποί ηλικίας 35 και 47 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν με σκοπό την πώληση 34 δοχεία με συνολικά 170 λίτρα λαδιού αμφιβόλου ποιότητας, με την ένδειξη «Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο», καθώς και φιαλίδιο με 100ml λάδι που χρησιμοποιούσαν ως δείγμα, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Σύλληψη για κλοπή από οικία

Συνελήφθη χθες (3 Αυγούστου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 29χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας μπήκε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε σπίτι 43χρονης τη στιγμή που κοιμόταν και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα, 1 τηλεόραση και 1 κάρτα τραπεζικών συναλλαγών. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου και 41χρονης, ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (2 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο 43χρονης, μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 38 ευρώ, 3 τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τις τραπεζικές κάρτες πραγματοποίησαν αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ του ποσού των 420 ευρώ.