Συνελήφθησαν προχθές (29 Αυγούστου 2018) στις Σέρρες μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 4 άτομα για αγοραπωλησία κάνναβης.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 24, 23, 23 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν βραδινές ώρες τα παραπάνω άτομα και σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος και ο ένας 23χρονος κατείχαν από κοινού με σκοπό την εμπορία, ποσότητα κάνναβης βάρους 8,6 γραμμαρίων, ενώ νωρίτερα στην κατοχή των άλλων δύο ατόμων βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων, την οποία προμηθεύτηκαν από τον 24χρονο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 910 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία κάνναβης και ιδιόχειρες σημειώσεις από τις πωλήσεις κάνναβης.
Επιπλέον, από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν ο 24χρονος και ο 23χρονος για την παράνομη δραστηριότητά τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.