Σύλληψη για κλοπές

Συνελήφθη χθες (19 Αυγούστου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 27χρονος αλλοδαπός, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από ενοικιαζόμενο δωμάτιο ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσε από οικία 38χρονης ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι μέσης, ενώ αποπειράθηκε να εισέλθει και σε άλλα ενοικιαζόμενα δωμάτια, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής από οικία

Συνελήφθη χθες (19 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 37χρονος ημεδαπός, καθώς προσπάθησε να μπει σε οικία 66χρονου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (19 Αυγούστου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 2 ημεδαποί ηλικίας 33 και 40 ετών, καθώς στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 28,4 γραμμαρίων και στην κατοχή του 40χρονου ποσότητα κάνναβης βάρους 9 γραμμαρίων και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.