Εξιχνίαση κλοπών

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάιο, διέπραξε κλοπές από δύο οικίες στην Κατερίνη, αφαιρώντας κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ. Σε έρευνα της οικίας του εντοπίσθηκαν ρολόγια και κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν ώστε να διερευνηθεί η προέλευσή τους.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη σήμερα (21 Αυγούστου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο του οχήματος που επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ από τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 5,4 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (20 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 34χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού, 2 τραπεζικές κάρτες, τη μία από τις οποίες χρησιμοποίησε πραγματοποιώντας συναλλαγές ύψους 40 ευρώ σε καταστήματα και κάνοντας ανεπιτυχή προσπάθεια ανάληψης χρηματικού ποσού σε ΑΤΜ.

Σύλληψη για παρεμπόριο

Συνελήφθη χθες (20 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 33χρονος αλλοδαπός, διότι διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 112 ζευγάρια γυαλιών ηλίου και 750 βραχιόλια, χωρίς να διαθέτει άδεια από την αρμόδια Αρχή. Τα παραπάνω είδη παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

Κατάσχεση νοθευμένου λαδιού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, διότι σε έρευνα της οικίας του τον περασμένο Ιούνιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 91 δοχεία με συνολικά 500 λίτρα λαδιού αμφιβόλου ποιότητας, τα οποία κατασχέθηκαν και από την χημική ανάλυση δείγματος προέκυψε ότι πρόκειται για νοθευμένες ουσίες.