Εξιχνίαση κλοπών

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 8 Αυγούστου 2018 παραβίασε παράθυρο οικίας 81χρονης στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

• Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 50 και 64 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 17 Αυγούστου 2018 μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 22χρονης σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (29 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 46χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε οικόπεδο δίπλα από το σπίτι του ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Τροχαίο ατύχημα

Σήμερα (30 Αυγούστου 2018) και ώρα 05.45 περίπου, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Μακρυγιάλου Πιερίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί νωρίτερα από περιοχή της Θεσσαλονίκης, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο στηθαίο και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγκρουση με διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και φορτηγό όχημα. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής ο 51χρονος οδηγός του φορτηγού και 2 επιβαίνοντες ηλικίας 83 και 75 ετών του διερχόμενου αυτοκινήτου. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας.