Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 27 και 26 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 26 Αυγούστου 2018 μπήκαν σε εκκλησία σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ. Μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού εντοπίσθηκε στην οικία του 26χρονου και αποδόθηκε.

Συλλήψεις για ληστεία και κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (30 Αυγούστου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 29, 25 και 19 ετών, καθώς νωρίτερα μπήκαν παράνομα σε περιφραγμένο κτήμα ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν ποσότητα σταφυλιών, αξίας 800 ευρώ. Επιπλέον, ο 25χρονος έγινε αντιληπτός από τον 53χρονο τη στιγμή που προσπαθούσε να αφαιρέσει το όχημά του και του επιτέθηκε με χρήση σωματικής βίας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (30 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο ημεδαποί ηλικίας 55 και 49 ετών, καθώς στην κατοχή του 49χρονου αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 55χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και 25 ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (30 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 44χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσε μέσα από χώρο γραφείου ένα πορτοφόλι 32χρονης ημεδαπής με το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 93 ευρώ και αποδόθηκε στην παθούσα.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθη χθες (30 Αυγούστου 2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 26χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει παράνομα με όχημα, συνολικά 85 λίτρα βενζίνη σε δοχεία, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

• Συνελήφθη χθες (30 Αυγούστου 2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 45χρονος αλλοδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα 21 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.