Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (7 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 70χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού συνολικά 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 203,9 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν χθες (7 Αυγούστου 2018) το απόγευμα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 34χρονη και 26χρονος, αλλοδαποί, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει στο όχημα τους 2 αλλοδαπές ηλικίας 30 και 35 ετών, με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο οι 2 αλλοδαπές υπέδειξαν δελτία ταυτότητας αλλοδαπών Αρχών, τα οποία ανήκαν σε άλλα πρόσωπα, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Σύλληψη για πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη χθες (7 Αυγούστου 2018) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 45χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 αβολίδωτα φυσίγγια κρότου – αερίου, 4 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 3 ξύλινες σφραγίδες, 2 πλαστογραφημένα έγγραφα και μία αστυνομική ράβδο.