Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (11 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 30 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο σπάζοντας το τζάμι και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον παθόντα. Επιπλέον εντοπίσθηκε στην κατοχή τους μία κλεμμένη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσαν.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού και 21χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (10 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι, ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από χώρο επιχείρησης, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν σήμερα (12 Σεπτεμβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 25,4 γραμμαρίων και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.