Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (18 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 67χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

• Συνελήφθη χθες (18 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη σήμερα (19 Σεπτεμβρίου 2018) τα ξημερώματα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, 41χρονος ημεδαπός, τη στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει κατάστημα στην πόλη της Βέροιας. Από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.