Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (1 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Έδεσσας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (1 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 36χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαινε, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 105 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

• Συνελήφθη σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 43χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 63,2 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθησαν χθες (1 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, ένας 33χρονος και μία 37χρονη, ημεδαποί, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν όχημα 83χρονου, το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

• Συνελήφθησαν χθες (1 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, δύο 46χρονες αλλοδαπές, καθώς αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από κατάστημα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.