Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (19 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 38χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κιλκίς για ληστεία κατά συναυτουργία.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (19 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 54χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 536 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε, όπως και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (19 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 37χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας διέρρηξε την είσοδο καταστήματος στην Κατερίνη και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (19 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 26χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα που οδηγούσε 4 δοχεία με συνολικά 80 λίτρα πετρέλαιο, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.