Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (24 Σεπτεμβρίου 2018) στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις για καλλιέργεια κάνναβης και ειδικότερα συνελήφθησαν:

• 68χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,8 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

• 55χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 31,4 γραμμαρίων και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων, που καλλιεργούσε στην αυλή της οικίας.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (24 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 28 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού από βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, μπήκαν παράνομα σε περιφραγμένο χώρο σε περιοχή της Πιερίας και παραβίασαν δύο τροχόσπιτα, από τα οποία αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 600 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (23 Σεπτεμβρίου 2018) σε περιοχή της Πέλλας, παραβίασε σταθμευμένο όχημα σπάζοντας το τζάμι του και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (24 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 26χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα με τη χρήση αυτοσχέδιου ξύλου, αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό από παγκάρι εκκλησίας στην πόλη της Κατερίνης. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38 ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (24 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 42χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.