Σύλληψη για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (27 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 48χρονος ημεδαπός, καθώς στην οικία του, αλλά και σε έρευνα αποθήκης που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 2 έως 4 μέτρων τα οποία καλλιεργούσε,
• αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης προς αποξήρανση βάρους 405 γραμμαρίων,
• ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 465 γραμμαρίων και
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (27 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 62χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα μπήκε σε χώρο γραφείων στις Σέρρες και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του με τα χρήματα και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Εξιχνίαση κλοπών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονης αλλοδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο, διέπραξε σε χώρο λαϊκής αγοράς στη Νάουσα, δύο κλοπές πορτοφολιών από την κατοχή ημεδαπών, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (27 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 22χρονη ημεδαπή, διότι προ αστυνομικού ελέγχου απέρριψε μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 11,2 γραμμαρίων, η οποία εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (27 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (27 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, φιάλες με συνολικά 19,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.