Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης

Συνελήφθη χθες (28 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 43χρονη αλλοδαπή, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν 2 εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών, για σωματεμπορία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Εξιχνίαση απάτης

Συνελήφθη χθες (28 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 35χρονος ημεδαπός, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε να επιβαίνει σε όχημα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 μεταλλικά δοχεία με συνολική ποσότητα 130 λίτρα ελαιόλαδο αμφιβόλου ποιότητας, με την ένδειξη «Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο», χωρίς να διαθέτει τα απαιτούμενα παραστατικά έγγραφα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (28 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 56χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (28 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 54χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγρόκτημα του 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (28 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 59χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τα παραπάνω λαθραία τσιγάρα τα είχε προμηθευτεί έναντι χρηματικού ποσού από 66χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 66χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα 200 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου.

Εξιχνιάσεις κλοπών

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το βράδυ της 6 Ιουλίου 2018 σε περιοχή της Χαλκιδικής αφαίρεσε από οικία το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Επίσης προέκυψε ότι τα ξημερώματα της 29 Ιουλίου 2018 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διέρρηξε σταθμευμένο λεωφορείο και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 από τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και αποδόθηκαν στους παθόντες.

• Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σε βάρος 19χρονου ημεδαπού και ενός ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 4 Αυγούστου 2018 διέρρηξαν κατάστημα στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.