Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (5 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 26 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 26χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τον ομοεθνή του, ο οποίος είχε εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση της εισόδου του. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (5 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 37χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα με το πρόσχημα της επαιτείας μπήκε σε οικία ηλικιωμένης και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 41 και 51 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το προηγούμενο διάστημα σε περιοχή της Πιερίας, ο 41χρονος αφαίρεσε από φορτηγό όχημα δύο μπαταρίες και ένα εξάρτημα, συνολικής αξίας 500 ευρώ, τα οποία πούλησε στη συνέχεια στον 51χρονο. Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σύλληψη για πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (5 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, 37χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να οδηγεί μοτοσυκλέτα που έφερε παραποιημένη πινακίδα κυκλοφορίας, ενώ κατείχε πλαστή άδεια κυκλοφορίας.