Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Μακεδονικός Έδεσσας απέναντι στον Άρη Λουτρακίου σε ένα δυνατό ματς με σασπένς μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν μόλις στο 2′ όταν άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπαπέτρου. Οι παίκτες του Μακεδονικού κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγώνα και φάνηκαν επικίνδυνοι στο 35′ με τον Τότλη. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ καθώς στο 50′ ο Καραγιάννης έκανε παράλληλη σέντρα και ο Τότλης από κοντά ισοφάρισε για τους βυσσινί σε 1-1. Η χαρά όμως κράτησε για λίγο καθώς στο 52′ ο Σπρίτος έφυγε στην κόντρα και με πλασέ έβαλε ξανά μπροστά του γηπεδούχους. Στην συνέχεια του αγώνα ο Μακεδονικός πίεσε για να ισοφαρίσει φέρνοντας το παιχνίδι στην πλευρά των γηπεδούχων. Στο 88′ ο Μπουρδάνης εκτέλεσε δυνατό πλάγιο στην περιοχή και στην προσπάθειά του να απομακρύνει ο αντίπαλος αμυντικός έκανε χέρι. Ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουρδάνης για το 2-2. Στο 90’+2′ ο Καραγιάννης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε από τον αντίπαλό του αλλά ο διαιτητής δεν σφύριξε το καταφανέστατο πέναλτι με αποτέλεσμα να τελειώσει ο αγώνας βρίσκοντας ισόπαλες τις 2 ομάδες. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους βυσσινί καθώς από την μια κατάφεραν να σταθούν όρθιοι σε μια δύσκολη έδρα παρότι βρέθηκαν 2 φορές πίσω στο σκορ και από την άλλη θα μπορούσαν να έχουν πάρει την νίκη αν δινόταν το πέναλτι στις καθυστερήσεις.
Για τον Μακεδονικό Έδεσσας: (Ουζούνης) Μητσόπουλος, Μακρίδης (51′ Ρέτζιας), Γάτσης, Μπάπκας (36′ Προμογιάννης Ν.), Μακουλέας (77′ Μπουρδάνης), Καλογιάννης, Πέτκος, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Σκούλης, Τότλης.