Η Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι εξετάζεται η αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της Πέλλας για το επίδομα πετρελαίου

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης στα πλαίσια της αποφασιστικότητας του για να δοθεί λύση , αν είναι δυνατόν μέχρι την κατάθεση του τελικού σχεδίου του προϋπολογισμού, για το τεράστιο πρόβλημα αγροτών της Πέλλας με την ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» συναντήθηκε και με την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου αξιοποιώντας τα αποτελέσματα των συναντήσεων του με τον Υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη και την Υπεύθυνη του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Βασιλική Θάνου.
Παραλλήλως κατέθεσε στοιχεία ζητώντας την αποκατάσταση της αδικίας που ως τώρα υφίσταται η Πέλλα με την κατάταξη της στην Β’ ζώνη όσον αφορά το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης με την μεταφορά της στην Α’ ζώνη.
Ιδιαίτερα στις φετινές συνθήκες, όπως διαμορφώνονται, με την σημαντική άνοδο των διεθνών τιμών του πετρελαίου η αύξηση του ποσού που δίδεται για πετρέλαιο θέρμανσης πανελλαδικά και η αποκατάσταση αδικιών στην κατάταξη περιοχών σε ζώνες για το επίδομα είναι επιτακτικής σημασίας.
Η Υφυπουργός πληροφόρησε τον βουλευτή ότι εξετάζεται η αύξηση του επιδόματος αλλά και η αποκατάσταση της αδικίας που έχει υποστεί η Πέλλα.
Για το «ΑΘΗΝΑ» είπε ότι θα είναι σε καθημερινή επαφή με τον βουλευτή στην κοινή προσπάθεια να δοθεί λύση στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα 1200 αγροτών (και μη πλέον).