Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης

• Συνελήφθη χθες (3 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, 36χρονη αλλοδαπή, καθώς κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Αλεξανδρούπολης, για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση μεταναστών.

• Συνελήφθη σήμερα (4 Οκτωβρίου 2018) τα ξημερώματα στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 48χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πάτρας, για λαθρεμπόριο και πλαστογραφία.

Εξιχνίαση κλοπών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών γυναικών ηλικίας 23 και 20 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον περασμένο Ιούνιο και Ιούλιο, διέρρηξαν 3 οικίες στα Γιαννιτσά παραβιάζοντας τις πόρτες τους και αφαίρεσαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 5.800 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 4.500 ευρώ. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ενέχονται σε ακόμη μία απόπειρα διάρρηξης οικίας στην ίδια περιοχή. Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίσθηκαν διάφορα κοσμήματα μέρος των οποίων αναγνωρίσθηκε και αποδόθηκε.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις •

Συνελήφθη χθες (3 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 ετών, για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.

• Συνελήφθη χθες (3 Οκτωβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, 46χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών, 11 μηνών και 25 ημερών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε καταστήματα, συνελήφθησαν χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα (3 και 4 Οκτωβρίου 2018) στην Κατερίνη, 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Ειδικότερα συνελήφθησαν:

 31χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 36 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ παρεμπόδισε τον έλεγχο, αλλάζοντας τις οθόνες των υπολογιστών, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε.

 64χρονος ημεδαπός, διότι παρεμπόδισε τον αστυνομικό έλεγχο καταστήματος, αλλάζοντας τις οθόνες 22 υπολογιστών, στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε.
Στις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν συμπεριλαμβάνονται και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, που απουσίαζαν κατά τον έλεγχο.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (3 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 55χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει την οικία του 26 κομμάτια βαμβακιού εμποτισμένα με οπιοειδές υγρό, καθώς και ποσότητες λαθραίου καπνού συνολικού βάρους 1 κιλού και 418 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθησαν χθες (3 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (3 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 42χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 70 φιάλες με συνολικά 71,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.