Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθησαν χθες (4 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 43χρονος ημεδαπός και 30χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα που ανήκει σε 51χρονο ημεδαπό, πραγματοποίησαν σε διάφορα καταστήματα των Σερρών, ανέπαφες συναλλαγές ύψους 155 ευρώ. Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκε η παραπάνω κάρτα, η οποία αποδόθηκε στον παθόντα.

• Συνελήφθη χθες (4 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 18χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, ενεργώντας μαζί με ανήλικο συνεργό του, μπήκαν παράνομα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος στις Σέρρες και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν σήμερα (5 Οκτωβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 35χρονος αλλοδαπός και 40χρονη αλλοδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει και να μεταφέρουν έναντι χρηματικού ποσού, 3 ομοεθνείς τους, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης

• Συνελήφθη χθες (4 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, εντοπίσθηκε σε χώρο αποθήκης ποσότητα κάνναβης βάρους 236 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

• Συνελήφθη χθες (4 Οκτωβρίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνες σε δύο οικίες και μίας αποθήκης που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 75,7 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (4 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

• Συνελήφθη χθες (4 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών, για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.