Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (8 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 33χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οικίας του, να καλλιεργεί με τη μέθοδο της υδροπονίας 7 φυτά κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 124 γραμμαρίων που βρέθηκε στην οικία του, καθώς και ο εξοπλισμός που είχε εγκαταστήσει και χρησιμοποιούσε για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (λαμπτήρες, αεραγωγός, μετασχηματιστές, χρονοδιακόπτης κ.α.).

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (8 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 2 αλλοδαποί ηλικίας 43 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει και να μεταφέρουν έναντι χρηματικής αμοιβής, 44χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό την διευκόλυνση της εισόδου του. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (8 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 59χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης.