Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί ραδιοσταθμών

Συνελήφθη χθες (10 Οκτωβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 38χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 8 γραμμαρίων, 36 ναρκωτικά δισκία και μία συσκευή φορητού ασύρματου που κατείχε παράνομα.

Εξιχνιάσεις κλοπών

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 2 Οκτωβρίου 2018, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, διέρρηξαν κατάστημα στο Κιλκίς και αφαίρεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία ταμειακή μηχανή και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες επιχείρησαν να κάνουν αναλήψεις χρηματικών ποσών, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού και 57χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 8 Οκτωβρίου 2018, μπήκαν σε κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν αλκοολούχα προϊόντα αξίας 100 ευρώ.

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφαίρεσε έξω από κατάστημα στις Σέρρες, ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού αξίας 2.000 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθησαν χθες (10 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαπές ηλικίας 36 και 20 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας, η 20χρονη πλησίασε ηλικιωμένη ημεδαπή γυναίκα και αφαίρεσε από την κατοχή της μία χρυσή αλυσίδα που έφερε στο λαιμό, ενώ η 36χρονη την περίμενε σε κοντινό σημείο για να διαφύγουν.

• Συνελήφθη χθες (10 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 25χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα αφαίρεσε ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, το οποίο εντοπίσθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.