Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, 25χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, για σοβαρή σωματική βλάβη, πράξη που έλαβε χώρα το 2012 στην Αλβανία.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, 59χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

• Συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2018) το πρωί στη Νάουσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2018) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 29χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, μαζί με συνεργό του, παραβίασαν κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας, σπάζοντας γυάλινη πόρτα και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 50 ευρώ. Στην κατοχή του εντοπίσθηκαν 3 διαρρηκτικά εργαλεία.

• Συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, 21χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκε παράνομα σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Αύγουστο, αφαίρεσε από την αυλή οικίας σε περιοχή της Πέλλας, ένα ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.