Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (24 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πειραιά, για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (24 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κατερίνης, 39χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα μπήκε από ανασφάλιστες πόρτες σε δύο οικίες στην Κατερίνη και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, μία χρυσή αλυσίδα και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα κλεμμένα αντικείμενα εντοπίσθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Εξιχνίαση κλοπών

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (24 Οκτωβρίου 2018) τα ξημερώματα, διέρρηξε κατάστημα στα Νέα Μουδανιά και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, απογευματινές ώρες της 3 Οκτωβρίου 2018, ενεργώντας μαζί με δύο συνεργούς της, αφαίρεσαν από κατάστημα στην Αλεξάνδρεια προϊόντα αξίας 830 ευρώ.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 44χρονος ημεδαπός, διότι στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 15 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (24 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 25 μηνών, για το αδίκημα της απάτης.