Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2018) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, 51χρονος αλλοδαπός, καθώς κατά την είσοδο του στη χώρα, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης για παράνομη κατακράτηση και ακούσια απαγωγή.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 32χρονος αλλοδαπός, καθώς κατά την είσοδο του στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 40 ετών και χρηματική ποινή 91.000 ευρώ, για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

• Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα στην Ηράκλεια Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 24χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2018) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 37χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας αφαίρεσε το πορτοφόλι 55χρονης, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Το κλεμμένο πορτοφόλι βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τον προηγούμενο μήνα εισήλθε από ανασφάλιστες πόρτες σε 2 οικίες στην πόλη των Σερρών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 62χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 351 γραμμαρίων.