Μαθητές των τομέων Πληροφορικής και Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου – 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας επισκέφθηκαν το Data Center της Nova στη Θέρμη Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, στα πλαίσια διδακτικής επίσκεψης.

Είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε ένα χώρο υψηλής τεχνολογίας και να ενημερωθούν για τη δομή και λειτουργία των διαδικτυακών δομών της χώρας, την τεχνολογία που υποστηρίζει την καθημερινή επικοινωνία και τις εργασιακές προοπτικές στον χώρο.

Ήταν μια επίσκεψη καλοοργανωμένη και άψογη από κάθε άποψη. Οι γνώσεις και παραστάσεις που αποκόμισαν οι μαθητές μας ήταν πολύτιμες και θα συμβάλουν σημαντικά στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Η Nova κάλυψε εξ’ ολοκλήρου το κόστος, στο πλαίσιο κλήρωσης που διενεργήθηκε στο 10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη άνοιξη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας ευχαριστούν θερμά τη Nova για την σημαντική ευκαιρία που έδωσε στους μαθητές μας.