ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

Το Κέντρο Υγείας Αριδαίας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας κ. Δήμητρας Γούνη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Χουρσόγλου και κ. Στέφανος Αβραμίκας.
Τόσο η Διευθύντρια, όσο και το Νοσηλευτικό προσωπικό εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη Δημοτική Αρχή, η οποία στέκεται αρωγός στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας. Μάλιστα, η Διευθύντρια ευχαρίστησε και προσωπικά τον Δήμαρχο για την προσωπική δωρεά, που έκανε ο ίδιος για την επισκευή του ασθενοφόρου και τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να βρούνε μιμητές μέσα στην τοπική μας κοινωνία.


Η Διευθύντρια αναφέρθηκε και στα κενά που δημιουργούνται σε γιατρούς και ιδιαίτερα σε παιδιάτρους, καρδιολόγους και γενικούς ιατρούς, ενώ ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα ασκήσει πίεση προς τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ώστε να συμπληρωθούν αυτά τα κενά.
Ο Δήμος Αλμωπίας αν και δεν είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, παρέχει σημαντική υλικοτεχνική βοήθεια και με το εργοτάξιο προχωρά στη συντήρηση του κτιρίου και συμβάλει με όσα μέσα διαθέτει για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε αυτή την τόσο ευαίσθητη δομή .
Παράλληλα, είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών αποφάσισε τη δωρεά ενός νέου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, μια σημαντική κοινωνική προσφορά.
Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο κ. Χουρσόγλου ευχαρίστησαν την Διευθύντρια, η οποία ανταποκρίθηκε με τον πιο άμεσο τρόπο σε αίτημα της Τ.Κ. Σαρακηνών – Κορυφής για παραχώρηση ενός ιατρικού κρεβατιού.

Τέλος αποφασίστηκε η συνδρομή του εργοταξίου στην ολοκλήρωση των συντηρήσεων του κτιρίου.