Μια σημαντική εκδήλωση, αυτή τη φορά στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, και συγκεκριμένα τον αγώνα Πρωταθλήματος Motocross Βόρειας Ελλάδας της 18/11/2018, φιλοξένησε και υποστήριξε ο Δήμος της Σκύδρας, στην πίστα που βρίσκεται μεταξύ Σκύδρας – Ριζού, με πρωταγωνιστή της διοργάνωσης τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Σκύδρας (Α.ΜΟ.Σ.Σ.).

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, παρούσα με συνεργάτες της, μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής εκδήλωσης υπογράμμισε τα εξής:


«Μεγάλη διοργάνωση ανέλαβε και διεκπεραίωσε με απόλυτη επιτυχία, παρά τη συνεχή βροχή, ο νεοσυσταθείς Α.ΜΟ.Σ. Σκύδρας, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018. Συγκεκριμένα διεκδίκησε και πήρε τη διοργάνωση του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος, με 70 περίπου συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό. Γέμισε η Σκύδρα με επισκέπτες απ΄ όλη την Ελλάδα, Βουλγαρία κ.α. Σκληρή και προσωπική δουλειά ανθρώπων με μεράκι, κέφι, διάθεση για τη διαμόρφωση της πίστας motocross. Φυσικά, ο Δήμος Σκύδρας ήταν και θα είναι δίπλα σ΄ αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που κατάφεραν να προσφέρουν πάρα πολλά στο άθλημα και κυρίως στην πόλη μας.

Κάναμε ότι μας ζητήθηκε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, καθώς η Σκύδρα αναδεικνύεται, γίνεται γνωστή, στηρίζεται ο κόσμος και η αγορά της και μπαίνει στο χάρτη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και προορισμών.


Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη για την εξέλιξη αυτή και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον καθένα προσωπικά και ιδιαίτερα για την προσπάθεια και το τέλειο αποτέλεσμα. Θερμές ευχαριστίες στον Νίκο Μανώλογλου, στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Ιερόπουλο, στον Γιώργο Παπαδόπουλο, στον Βασίλη Κυζιρίδη, στον Γιώργο Γουγούση, στον Ανδρέα Φαντιδη, στον Παύλο Κελεσίδη και γενικά σ΄ όλα τα μέλη του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σκύδρας, Α.Μ.ΟΣ.Σ., τους συντελεστές, όλους τους χορηγούς, τους εθελοντές, όλους τους συμμετέχοντες και διακριθέντες, όλους τους επισκέπτες μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί και προχωράμε μπροστά. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε. Δεν μας χωρίζει τίποτε, αντίθετα μας ενώνουν πολλά!